>Reportage: Paul

Posted by on 13 oktober 2010 in FOTO, JOURNALISTIK | 0 comments

>Samma månad som Paul Fahlman fyllde tre år upptäckte hans föräldrar en bula på baksidan av huvudet. Det visade sig att han har sjukdomen Langerhans cellhistiocytos som drabbar fem till tio barn på miljonen.

Jag var tillsammans med Erica Lång hemma hos Jonas och Karin Fahlman och gjorde ett reportage till VF på tisdagen. Så mycket allvar men samtidigt så mycket bus, glädje och hopp. Reportaget kan ni läsa här. Jag önskar familjen all lycka och hoppas att allt ska lösa sig på bästa sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>