Bröllop och ishockey.

Posted by on 26 november 2011 in ALLMÄNT | 0 comments

En lång och intensiv arbetsdag går mot sitt slut. Har fotat ett brudpar i studion, fotat på deras vigsel i Skelleftehamn och sedan åkt direkt till Skellefteå AIK-Frölunda. Efter matchen har jag skrivit matchreferat, satt betyg på alla spelare och spelat in webb-TV med Oscar Möller. Jag har inte frågat brudparet om jag får lägga ut bilder så det låter jag bli. Kanske kommer så småning om.

Nu pustar jag ut och ser fram mot en – nästan – ledig söndag. Jag ska lägga ut ett gäng vimmelbilder på Megafonen.nu på söndagsförmiddagen… Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>