Back to work.

Posted by on 3 januari 2012 in ALLMÄNT | 0 comments

20120103-084257.jpg
iPhone-bild från Gili-island. Det här är utsikten från där vi åt frukost sex av dagarna.

Sådärja. Då var man hemma i snöiga Sverige igen efter nästan tre veckor i Indonesien. Resan har varit underbar förutom ett dödsfall på hotellet vi bodde (se under nästa bild). Vi har solat, badat, snorklat, surfat och samlat kraft.

20120103-084323.jpg
Bild från rummet där 20-åringen dog.

Tyvärr blev det även lite jobb. En 20-årig Umeå-bo brann inne på det hotell vi bodde stora delar av resan. Jag levererade text och bild till VF och VK. Vi hade sett killen före det hände men inte umgåtts med honom. Tragisk historia hur som helst. Läs mer om händelsen på Folkbladet »

***

Efter det att jag kom hem (28/12) till det att vi firade in det nya året hann jag med jobb på Skellefteå AIK-Modo på fredagskvällen och en bröllopsfotografering på självaste nyårsaftonen. Bilder därifrån kommer mycket troligt senare här i bloggen.

***

Nytt år och nya möjligheter. 2012 ser ut att bli ett enormt spännande år för mig och framförallt gäller det då arbete med Megafonen.nu där vi kommer att utveckla verksamheten ordentligt. Mer om det senare. God fortsättning på 2012!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>