En dröm går i uppfyllelse

Posted by on 27 januari 2012 in ALLMÄNT | 1 comment


Utdrag ur Norran den 25/1.

Megafonen.nu är mitt andra företag som jag driver tillsammans med min kollega Peter Ziolkowski. Vi tar nu nästa steg och startar en tidning som kommer ut den första gången 22 mars. Jag kommer främst att jobba med innehållet och layouten.

Det här betyder att en dröm – att driva en egen tidning – går i uppfyllelse. Men det innebär också vissa förändringar för Fotograf Skellefteå AB.

Från och med nu kommer jag inte boka några privat-fotograferingar som barnfoto, familjefoto eller liknande. Däremot kommer jag fortfarande i mån av tid ta på mig företagsjobb. Så om du behöver en bild till kundtidningen eller företagsporträtt kan du kontakta mig.

OBS 1! För er som har presentkort: Ni kan fortfarande boka tid hos mig så länge som presentkortet är giltigt.

OBS 2! Ni kan naturligtvis fortfarande beställa bilder som är fotograferade hos mig. Bara att skicka ett mail eller slå en signal.

Och till er som söker en porträttfotograf kan jag tipsa om Sara Marklund ( www.saramarklund.se ) som är väldigt duktig och hyr in sig i min studio.

One Comment

  1. Så roligt! Grattis, Magnus! Bra jobbat! Å fortsätt att drömma. . .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>