Vad jag gör på dagarna.

Posted by on 10 april 2012 in ALLMÄNT | 0 comments

Som jag nämnt tidigare har jag och min kollega på Megafonen.nu startat en tidning. Här kan ni läsa det första numret. Och jag kan meddela att det är det roligaste jag gjort: Jag älskar att driva ett projekt från start till färdig produkt och vara med och påverka varje del. I tidningen har jag gjort 90% av alla texter, tagit 90% av alla bilder, layouten i hela tidningen och 50% av annonserna. Och i skrivandets stund jobbar vi med nummer 2. Det kan ni läsa från 26 april på Megafonen.nu »

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>