Instagram.

Posted by on 14 maj 2012 in ALLMÄNT, FOTO | 4 comments

20120514-094816.jpg
Rom 2011 fotat med iPhone.

Om ni är nyfikna på vad jag gör kan ni följa mig via Instagram där jag heter @mangelindkvist.

***

Jobbar just nu med maj-numret av Megafonentidningen (Nr 2 kan ni läsa här) och det är helt otroligt att vi snart gjort tre tidningar. Tiden går fort och jag kan inte säga annat än att det är inspirerande och att jag lär mig nya saker hela tiden. På återseende!

4 Comments

 1. Hej jag undrar om du/ni tar in praktik personal. Jag själv brinner för fotografering och redugering i datorprogram och jag undrar bara om jag får komma och jobba i sommar ”gratis” om ni vill kan jag ta med massa bilder som jag tagit med min kamera. Tack på förhand jag är 20år.

  • Hej Lovisa och ursäkta att jag inte svarat förrän nu. Jag har tyvärr ingen möjlighet att ta emot praktikanter då jag jobbar med ett annat projekt den mesta tiden. Lycka till med fotograferandet! /Magnus

 2. Hej! Försökte logga in på din fotograf Skellefteå, det gick inte så bra ”sidan kan inte hittas”. Har nu nt tips? (hallgren 4267)
  Var hos dig för några år sedan och tog en fotoserie på mina barn.
  Hälsningar
  Catrin

  • Hej! Jag tror att du även mailat mig och då har jag svarat på din fråga. Om inte: Skicka ett mejl till magnus@fotografskelleftea.se så ska jag hjälpa dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>