Update 2013.

Posted by on 2 juli 2013 in ALLMÄNT, BLOGG | 0 comments

Jag inser när jag besöker min hemsida att det står att jag är 23 år, och att jag med andra ord inte uppdaterat den speciellt flitigt. Numera är jag 25 och det har hänt en hel del saker i mitt liv. Den största förändringen är att vi i mars 2012 kickade igång Megafonentidningen i mitt andra företag Megafonen och det är efter det som Fotograf Skellefteå hamnat mer och mer i andra hand.

Jag har fortfarande kvar fotoföretaget och studion men gör bara sporadiska jobb. Grovt sett tackar jag numera nej till alla privata kunder men tar fortfarande på mig vissa företagsjobb när jag känner att jag har tid. Med andra ord: Är du företagare och vill ha hjälp med bilder så kan du skicka iväg en offertförfrågan. Antingen kan jag ta jobbet eller så skickar jag dig vidare till någon annan duktig fotograf i Skellefteåområdet.

Det jag sysslar med nu är att jag är redaktör och producent av tidningen Megafonen som tio gånger per år går ut till över 30 000 brevlådor i kommunen. I skrivandets stund har vi levererat 14 nummer till tryck sedan starten och det har gått minst sagt över förväntan. Förutom att vi fått företaget att snurra bra, utökat till tre heltidsanställda, sysselsätter ytterligare ett tiotal deltider och ökat omsättningen varje år har vi dessutom fått ett antal utmärkelser: Nominerade till Årets Marknadsförare i Skellefteå 2010, utnämnda till Årets Marknadsförare i Skellefteå 2012, nominerade till Årets Nykomlingsföretag på Alvargalan 2013 och utsedd till Årets Nyföretagare 2012 i Skellefteå av Nyföretagarcentrum. För att läsa Megafonentidningen online kan du klicka här »

Där har ni en kort sammanfattning av mitt arbetsliv som det ser ut en sommardag, juni 2013. Igår gick jag på semester och det är tydligen först då jag har tid att göra sådana här uppdateringar.

Trevlig sommar!

Ni som vill komma i kontakt med mig gör det fortfarande genom magnus@fotografskelleftea.se eller kontaktformuläret här »

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>